Groepsuitjes

Groepsuitjes & Schoolreisjes

Swim&Sportfun is uitermate geschikt voor een groepsuitje. Wij bieden daarom ook jouw groep, school of klas graag een aantrekkelijk arrangement op maat! Ook als je op zoek bent naar een last-minute schoolreisje of een uitwijklocatie bij slecht weer. Niets is namelijk zo vervelend om een hele groep teleur te stellen. Daarom doen wij ons uiterste best om er een fantastisch schoolreisje of groepsuitje van te maken in onze slechtweer accommodatie bij arrangementen Swimfun.

Arrangementen Swimfun

Plezier verzekerd bij Swimfun!

Beleef samen met vriendjes of vriendinnetjes, klasgenoten, teamgenoten of familie een onvergetelijke dag in Swimfun. Voor jong en oud is er van alles te beleven!  Dus wat de gelegenheid ook is, Swimfun is dé locatie voor een dag vol plezier! Voor groepen groter dan 25 personen is reserveren noodzakelijk. Groepsuitjes zijn online te reserveren

Maatwerk

Groepsbezoeken zijn soms maatwerk, soms wil je bijvoorbeeld niet alleen zwemmen maar ook gebruik maken van een van onze andere faciliteiten zoals de beachvolleybalvelden of de horeca.  Om samen tot het beste arrangement te komen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door een e-mail te sturen of te bellen naar 0513 – 417648.

klimfeestje
Januari deals

Groot zwembad huren voor feest of evenement

Arrangementen Swimfun

Heb je een groot feest in het verschiet? Een unieke locatie huren voor een jubileum, een personeelsfeest of een familiedag? Swimfun arrangementen biedt de perfecte gelegenheid voor grote groepen die een hele dag willen genieten van een subtropisch zwembad of een grote zaal zoeken. Het hele zwemparadijs, inclusief wildwaterbaan en de glijbanen zijn namelijk ook te huur. Op die manier heb je het hele zwembad voor jou en je gasten alleen! Ons zwembad huren? In overleg met ons is bijna alles mogelijk.

Bij zo’n geweldige locatie hoort natuurlijk een uitstekende service. Wij zorgen er graag voor dat jij en je gasten op jullie wenken worden bediend. Dat betekent dat er op het feest of evenement niet alleen kan worden genoten van een dag vol waterpret, maar ook catering en wellness behoren tot de mogelijkheden.

hal swimfun

Eten & Drinken

Op het gebied van eten en drinken zijn er veel mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Ons restaurant staat klaar om jullie van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien. Wij doen er alles aan om er voor jou en jouw gasten een onvergetelijke dag van te maken.

Swimfun Joure huren

Omdat er zoveel mogelijkheden en combinaties zijn om Swimfun & Sportfun te huren is het prettig om het één en ander persoonlijk te bespreken.

Zo kun je jouw wensen en behoeften goed kenbaar maken en kunnen wij op onze beurt zorgen voor een passend aanbod voor de verhuur van ons zwembad en onze sporthal in Joure.

Afhankelijk van jouw wensen, budget en aantal personen bieden we je graag een scherpe offerte aan.

Heb je nog vragen of wil je direct reserveren? Dat kan telefonisch of per e-mail.

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X