Aquagym

Bewegen is goed voor iedereen, ongeacht de leeftijd; maar zeker ook voor mensen van vijftig jaar en ouder. Juist senioren doen er goed aan om door aquagym hun lichamelijke conditie op peil te houden of te verbeteren. Beweging draagt immers bij aan het voorkomen of verminderen van allerhande vervelende gebreken.

aquagym

Daarnaast is het gewoon leuk om tijdens de lessen allerlei leeftijdsgenoten te ontmoeten. Om het plezier tijdens de lessen te verhogen, werk je met verschillende materialen; zoals drijfgordels, gewichtjes, verzwaarde elastieken etc. Onder begeleiding van een instructeur ben je sportief bezig in het water met leuke muziek. Iedere deelnemer is vrij om op zijn of haar eigen tempo te bewegen.

Om mee te doen met aquagym hoef je niet persé te kunnen zwemmen, de lessen worden gegeven in het ondiepe water. Zo kun je ook meedoen wanneer je niet zo goed kunt zwemmen.

Januari deals
aquagym
aquagym

Lestijden

Dinsdag 9.00 – 9.45 uur
Vrijdag 8.45 – 9.30 uur

In de vakantie kunnen de tijden afwijken.

Introductieles

Lijkt het je leuk om een les aquagym te volgen? Dat kan. Je kunt je aanmelden voor een introductieles. Wanneer je een abonnement afneemt vervallen de kosten van de introductieles.

Tarieven aquagym

Kijk hier voor de actuele tarieven van de aquagym pas.

Menu
Tickets
X