Zwangerschapszwemmen

De zomervakantie zit er weer op. Vanaf vrijdag 1 september starten we weer met Zwangerschapszwemmen!

Ben je in verwachting en wil je graag fit blijven? Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam en wordt je bewegingsvrijheid minder. Waar sporten dan een hele opgave kan zijn, is zwangerschapszwemmen dat niet: in het water kun je lekker bewegen zonder je gewrichten en spieren te belasten. Je blijft fit en leert hoe je gewichtsloos kunt omgaan met je lichaam.

zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen, waarom?

Je gezondheid en de conditie van je lichaam spelen een belangrijke rol tijdens de zwangerschap en bevalling. Het is dus een goed idee om in beweging te blijven als je zwanger bent. Tijdens zwangerschapszwemmen zit je buik niet in de weg en kun je heerlijk ontspannen. Het sociale contact met andere toekomstige moeders is een leuke bijkomstigheid!

Wat is het?

Tijdens een les zwangerschapszwemmen doe je diverse oefeningen in het water met behulp van attributen om je conditie en je ademhaling te verbeteren en bovendien te ontspannen. De lessen worden gegeven door onze instructeur die speciaal opgeleid is om zwangere vrouwen te begeleiden.

Voor wie?

Het zwangerschapszwemmen is een verantwoorde manier om vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling fit te blijven. In welke week van je zwangerschap je ook bent, je kunt gewoon instromen in onze groep. We werken in kleine groepen zodat er ruimte is voor persoonlijke begeleiding waar nodig.

Januari deals

Introductieles

Lijkt het u leuk om een les zwangerschapszwemmen te volgen? Dat kan. Kom langs en ontdek!

Lestijden

Dinsdag 19.15 – 19.45 uur
Vrijdag 09.30 – 10.00 uur

*in de vakanties kunnen de tijden afwijken

De zomervakantie zit er weer op. Vanaf vrijdag 1 september starten we weer met Zwangerschapszwemmen!

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.
Menu
Tickets
X