Aquajoggen

Bij aquajoggen worden verschillende oefeningen uitgevoerd vanuit een verticale positie. Vandaar dat je met behulp van een wetbelt om de middel aan de slag gaat. Alles kan, en mag, op jouw eigen snelheid en niveau. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatievermogen. Kortom, een ideale activiteit voor mensen die hun conditie of figuur willen verbeteren.

aquajoggen

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei hulpmaterialen, zoals dumbells, flexibeams en nog veel meer. Zo wordt het gegeven in diep water en is het onbelast. Ideaal voor mensen die moeten revalideren. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking en de opzwepende muziek biedt een extra stimulans om net dat stapje extra te doen. Aquajoggen wordt gegeven op verschillende momenten in de week. Er is daardoor altijd wel een tijdstip te vinden dat in je agenda past.

Januari deals
aquajoggen

Lestijden

Maandag 09.00 – 09:30 uur Op muziek
  09:30 – 10:00 uur (VOL) Op muziek
Dinsdag 09.30 – 10.00 uur Op muziek
Donderdag 09.30 – 10.00 uur Geen muziek

 

Introductieles

Lijkt het je leuk om een les te volgen? Dat kan. Kom langs en ontdek!

Let op: als je na de proefles een 10 ritten kaart afneemt dan krijg je de proefles gratis! Oftewel 11 lessen voor de prijs van 10.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.

aquajoggen
Menu
Tickets
X