Aquajoggen

Bij aquajoggen worden verschillende oefeningen uitgevoerd vanuit een verticale positie. Vandaar dat je met behulp van een wetbelt om de middel aan de slag gaat. Dit alles kan, en mag, op jouw eigen snelheid en niveau. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatievermogen. Kortom, een ideale activiteit voor mensen die hun conditie of figuur willen verbeteren.

aquajoggen

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei hulpmaterialen, zoals dumbells, flexibeams en nog veel meer. Zo wordt het gegeven in diep water en is het onbelast. Ideaal voor mensen die moeten revalideren. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking en de opzwepende muziek biedt een extra stimulans om net dat stapje extra te doen. Aquajoggen wordt gegeven op verschillende momenten in de week. Er is daardoor altijd wel een tijdstip te vinden dat in je agenda past.

Januari deals
aquajoggen

Lestijden

Maandag 10.00 – 10.30 uur Op muziek
Dinsdag 10.00 – 10.30 uur Op muziek
Donderdag 10.00 – 10.30 uur Geen muziek

Introductieles

Lijkt het je leuk om een les te volgen? Dat kan. Je kunt je eerst aanmelden voor een introductieles. Wanneer je een abonnement afneemt krijg je de kosten voor de eerste les terug en is de eerste les gratis.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.

aquajoggen
Menu
Tickets
X