Zwemles volwassenen

Zwemles volwassenen

In Swimfun geven wij zwemles voor volwassenen. Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd, of mensen die bang zijn om te zwemmen of beter willen leren zwemmen. Ook voor immigranten die in het land van herkomst geen mogelijkheid hebben gehad om te leren zwemmen is dit een perfecte manier om jezelf vertrouwd te maken met het water, niet onbelangrijk in een waterrijk land als Nederland.

borstcrawlcursus

Nooit te oud voor zwemles voor volwassenen

Wil je al jaren leren zwemmen maar schuif je het steeds voor je uit? Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen! Je bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. Daar kunnen wij samen wat aan doen! Geef je daarom nu op voor zwemles voor volwassenen en voel je veiliger en zekerder in en om het water. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat er iets gebeurt als je in het water valt.

Januari deals

Werkwijze

Onder begeleiding van geduldige instructeurs leer je de beginselen van het zwemmen. Daarbij laten we jou eerst vertrouwd raken met het water en merk je gauw genoeg dat je lichaam prima in het water kan drijven. Daarna proberen we rustig een schoolslag of enkelvoudige rugslag. Uiteraard gebeurt alles op jouw eigen tempo. En wie weet krijg je wel zo de slag te pakken, dat je na enige tijd op wilt gaan voor een diploma. Daar mag je dan best wel trots op zijn!

Gratis entree Swimfun op vertoon van pas

Bij de alle eerste zwemles krijg je een zwemlespas. Op vertoon van deze pas kun je gratis bij Swimfun naar binnen. Handig voor als je met je kinderen gaat zwemmen of als je nog eens extra wilt oefenen. 

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor de lessen, dit kan ook bij de receptie van Swimfun. Na het inschrijven nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lestijden

De lessen voor volwassenen zijn elke woensdag tussen 09:00 en 10:00 uur

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X