Veelgestelde vragen

Deze pagina is het laatst geüpdatet op 31 mei om 12:30 uur. 

Swimfun gaat binnenkort gedeeltelijk weer open! Je kunt bij ons komen voor: zwemles, banenzwemmen, doelgroepen en recreatief zwemmen.  Reserveren voor het banenzwemmen kan hier.

 Op deze pagina geven wij antwoord op de meest gestelde vragen, staat je antwoord er niet tussen neem dan gerust per e-mail contact met ons op.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Na aankoop van uw tickets, is het ticket definitief, en kunt u hem niet meer wijzigen, annuleren of verplaatsen. Indien de bezoeker om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor zijn/haar eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats. 

Meer hierover leest u in de Algemene Voorwaarden, bij artikel 3.  

Voor alle bestaande vrijkaarten geldt dat reserveren op dit moment niet mogelijk is. Zodra de aantallen weer omhooggaan (verwacht 1 september) dan kunt u weer komen zwemmen met deze kaarten. De geldigheid van alle vrijkaarten is verlengd tot 16 december 2021, dat is dus meer dan het aantal weken waarin Swimfun gesloten is of beperkt open is geweest en je geen gebruik kon maken van je vrijkaart.

NB: Kaarten die aangeschaft zijn via een externe partij vallen hier niet onder. De geldigheid van tickets die aangeschaft zijn via een externe partij kan alleen worden verlengd bij die partij. Voor verdere communicatie verwijzen wij u naar die externe partij. 

Aquadisco’s zullen weer plaats vinden vanaf oktober 2021.  

 

Aquadisco’s zullen weer plaats vinden vanaf oktober 2021.  

Banenzwemmen kan weer! Je kan komen banenzwemmen met een tien ritten kaart en je kunt een los kaartje kopen. Deze tien ritten kaarten zijn automatisch verlengd met het aantal weken dat we gesloten waren. Reserveren is verplicht en doe je hier.

 

 

Vanaf juni kunnen alle doelgroepen weer doorgang vinden in beperkte aantallen. Reserveren van een plekje blijft voorlopig verplicht en kan hier. De geldigheid van je Swimpas zal automatisch worden verlengd met het aantal weken dat Swimfun gesloten is geweest.   

Het dragen van een mondkapje in ons complex verplicht. Tijdens het zwemmen en het sporten geldt dit niet.

De horeca en ook het terras van Swimfun zal vanaf 5 juni weer volledig geopend worden.

Vanaf 5 juni kan het recreatieve zwemmen weer doorgaan! Alle attracties zullen open zijn en ook de horeca en de kleedkamers en toiletten. De douches blijven gesloten. Het is alleen mogelijk om te komen zwemmen in een tijdsblok van 2,5 uur. Reserveren van een plekje blijft voorlopig verplicht en kan hier 

NB: Het VIP zwemmen is niet toegankelijk voor bezoekers die gebruik willen maken van een Kindpas, vrijkaart van Swimfun of een ticket hebben aangeschaft via een externe partij. Deze tickets kunnen na de zomervakantie worden gebruikt. Voor iedereen die tickets heeft aangeschaft via een externe partij en hier vragen over heeft raden wij aan om contact op te nemen met die partij.

De douches zijn gesloten. Wij verzoeken je dan ook om voor en na je bezoek aan Swimfun thuis te douchen.

De toiletten en de kleedruimten zijn geopend.

De sauna en zonnebank zullen vanaf 5 juni geopend zijn tijdens openingstijden. Wel is het verplicht om online een plekje te reserveren.

Sportfun is geopend voor gymlessen en binnensporten. Bekijk de bezetting van Sportfun hier 

Georganiseerde kinderfeestjes zijn helaas nog niet mogelijk. Wel is het mogelijk om los kaartjes te kopen.  

Zwemlessen zijn momenteel weer opgestart. Meer informatie staat op Zwemscore.

Load More

Menu
Tickets
X