Veelgestelde vragen

Deze pagina is het laatst geüpdatet op 22 september om 14:30 uur. 

Swimfun is open! 

 Op deze pagina geven wij antwoord op de meest gestelde vragen, staat je antwoord er niet tussen neem dan gerust per e-mail contact met ons op.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Na aankoop van uw tickets, is het ticket definitief, en kunt u hem niet meer wijzigen, annuleren of verplaatsen. Indien de bezoeker om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor zijn/haar eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats. 

Meer hierover leest u in de Algemene Voorwaarden, bij artikel 3.  

Met vrijkaarten van Swimfun kunt u zonder reserveren komen, en even aanmelden bij de receptie. De geldigheid van alle vrijkaarten is verlengd tot 16 december 2021, dat is dus meer dan het aantal weken waarin Swimfun gesloten is of beperkt open is geweest en je geen gebruik kon maken van je vrijkaart.

NB: Kaarten die aangeschaft zijn via een externe partij vallen hier niet onder. De geldigheid van tickets die aangeschaft zijn via een externe partij kan alleen worden verlengd bij die partij. Voor verdere communicatie verwijzen wij u naar die externe partij. Deze tickets kunnen pas weer gebruikt worden wanneer wij geen restricties hebben in het aantal bezoekers wat we toe mogen laten. 

Aquadisco’s zullen weer plaats vinden vanaf oktober 2021.  

 

Naturistenzwemmen zal weer plaats vinden vanaf oktober 2021.  

Banenzwemmen kan weer! Je kan komen banenzwemmen met een tien ritten kaart en je kunt een los kaartje kopen. Deze tien ritten kaarten zijn automatisch verlengd met het aantal weken dat we gesloten waren. Reserveren is verplicht en doe je hier.

 

 

Doelgroepen en banenzwemmen

 • Voor doelgroepen en banenzwemmen is er geen coronatoegangsbewijs nodig, wel blijft reserveren verplicht.
 • Je mag vanaf 25 september weer eerder komen en langer blijven rondom je doelgroep. (De situatie van voor corona). Na het baby- en peuterzwemmen mogen ouder en kind bijvoorbeeld tot 11:00 uur blijven.
 • De lestijden zijn voor sommige doelgroepen een klein beetje gewijzigd. De actuele tijden zijn te vinden in het reserveringssysteem.
 • Tijdens de herfstvakantie komen alle doelgroepen op de avond te vervallen.

Vanaf 26 juni is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen in ons complex.

De horeca en ook het terras van Swimfun is volledig geopend. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Voor het recreatieve zwemmen worden de coronamaatregelen verruimd en dat is heel fijn. Hieronder leggen we in een paar punten uit wat er verandert vanaf 25 september:

 • In Swimfun is er geen coronatoegangsbewijs nodig, niet in het zwembad en ook niet bij de horeca. Ook de 1,5 meter afstandsregel vervalt.
 • Op doordeweekse dagen buiten de vakanties vervallen de tijdsblokken van 2,5 uur. Je kunt dus zo lang komen zwemmen als je wilt, binnen de openingstijden. Wél raden we je nog steeds aan om tickets online te reserveren. Het is niet verplicht, echter werken we nog steeds met een beperkt bezoekersaantal en vol = vol.
 • Om grote bezoekersaantallen te voorkomen blijven we werken met een maximum bezoekersaantal. Hierom raden we je aan om een starttijd te reserveren online, zo ben je verzekerd van een plekje.
 • Al een kaartje gereserveerd? Voor iedereen die een ticket heeft gereserveerd vanaf 29 september op dit moment geldt: je ticket wordt automatisch de hele dag geldig, hiervoor hoef je niks te doen.
 • In weekenden, tijdens vakanties en op feestdagen blijven tijdsblokken van 2,5 uur voorlopig gelden.
 • De horeca, het hele zwembad en alle attracties zijn altijd geopend tijdens recreatief zwemmen.
 • Tijdens de herfstvakantie is Swimfun langer open in de avond. Tickets voor de herfstvakantie zijn vanaf nu te verkrijgen.

De kleedruimten, toiletten en douches zijn geopend.

De sauna en zonnebank zullen vanaf 5 juni geopend zijn tijdens openingstijden. Wel is het verplicht om online een plekje te reserveren.

Sportfun is geopend voor gymlessen en binnensporten. Bekijk de bezetting van Sportfun hier 

Kinderfeestjes

 • Het is vanaf nu weer mogelijk om online kinderfeestjes te reserveren. Dit kan via de website www.swimfun.nl/tickets/ 
 • Op dit moment zijn alleen reguliere zwemfeestjes mogelijk. Meer lezen over de voorwaarden en wat incl. is bij een zwemfeestje? Dat staat op www.swimfun.nl/kinderfeestje/

Zwemlessen zijn momenteel weer opgestart. Meer informatie staat op Zwemscore.

Load More

Menu
Tickets
X