Wellness

Voor Wellness in Joure kom je bij subtropisch zwembad Swimfun, want naast de vele waterfaciliteiten hebben wij ook een groot aanbod op het gebied van wellness. Kom heerlijk tot rust in het stoombad, het kruidenbad, de sauna of de zonnebank. Wanneer je dus écht een dagje wilt ontspannen en genieten van diverse wellness faciliteiten ben je bij Swimfun aan het juiste adres!

Zonnebank Swimfun

Wat is wellness?

Ben jij toe aan een heerlijk dagje ontspannen, lekker tot rust komen of even tijd voor jezelf nemen? Dan ben jij toe aan Swimfun. Met een dagje wellness bij ons in Joure kun je volledig uitrusten, de batterij weer opladen en puur genieten. Geen prikkels van buitenaf, maar complete rust. Dat is nou wellness. Onze faciliteiten houden niet op bij een luxe sauna. In Swimfun kun je ook genieten van onder andere:

  • Kruidenbad
  • Turks Stoombad
  • Zonnebanken
  • Sauna Joure

Privé Sauna Joure

Swim&Sportfun beschikt over een traditionele Finse sauna. De sauna wordt opgewarmd door een kachel waar lavastenen op liggen, die je kunt overgieten met water. De temperatuur van de sauna is 90 graden celsius. Deze temperatuur kunnen wij niet wijzigen. Je dient de privé sauna vooraf te reserveren zodat deze tijdig kan opwarmen en er tijdens deze periode geen andere mensen gebruik kunnen maken van de sauna. Er is ruimte voor groepen tot 4 personen, maar ook in je eentje kun je hier heerlijk tot rust komen. Klaar met de hitte? Zoek verkoeling in het dompelbad of spring onder de koude douche. Tevens is er een privé toilet en een zitruimte aanwezig. De tarieven voor het gebruik maken van de privésauna vind je hier.

sauna joure
Januari deals

Ontspannen met geurende kruiden

In het kruidenbad kun je 12 minuten lang genieten in het warme water. Het kruidenbad is de ultieme plek om te relaxen. De geurige kruiden halen namelijk alle spanning uit je lichaam en maken het hoofd helemaal leeg. Het is een heerlijk wellness moment, voor als je het zwemmen even zat bent, of gewoon wilt genieten.

Turks Stoombad voor spieren en gewrichten

Een stoombad is een warme ruimte van 40 à 60 graden celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Naast de ontspannende functie hebben deze cabines nog een groot voordeel. Ze zijn namelijk zeer goed voor de spieren en gewrichten. De tijd die je in de stoomcabine besteedt is meteen kwalitatieve tijd aangezien de stoomcabine zeer snel opwarmt.

sauna joure
sauna joure

Zonnebanken voor een bruin tintje

Wil je graag een gezond bruin kleurtje? Dit kan bij Swim&Sportfun! Wij beschikken namelijk over drie zonnebanken die op een veilige en verantwoorde manier voor een mooi bruin kleurtje zorgen.

Bovendien zorgt een zonnebanksessie ervoor dat je even lekker je spieren kunt ontspannen. Je kunt bij ons tot 20 minuten genieten van de zonnebank. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om tijdig te reserveren.

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X