Kinderfeestjes

Wil jij jouw verjaardag vieren en ben je daarom op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje in Friesland? Bij Swim&Sportfun hebben we vier soorten themafeesten om van jouw verjaardagsfeestje het beste feestje van het jaar te maken. Kom je verjaardag vieren bij Swim&Sportfun. Klimmen, zwemmen, zeemeerminzwemmen en beachvolleyballen, bij ons in Joure kan het allemaal. Voor een onvergetelijke dag vol plezier en een echt verjaardagsgevoel kun je bij ons terecht.

Het leukste kinderfeestje in Friesland

Een kinderfeestje bij ons is veel leuker dan thuis. Jouw vriendjes en vriendinnetjes vinden het namelijk geweldig om van de wildwaterbaan te glijden of als een zeemeermin te zwemmen door het subtropische zwembad. Naast zwemmen kan er ook worden geklommen op de klimwand. Wie is er het eerste boven? Ook een echt zeemeerminnenfeestje behoort tot de mogelijkheden. Kom lekker smullen met patat, softijs en onbeperkt ranja. Samen met jouw vrienden en of vriendinnen beleef jij een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Zwemfeestje

Bij ons kun je niet alleen zwemmen, wij hebben ook een grote wildwaterbaan waar je op vijf meter hoogte start en langs allerlei watervallen en door verschillende grotten gaat. Dat is spannend! Na al dat avontuur is het tijd voor sensatie in de interactieve  glijbaan, de stroomversnelling of het golfslagbad. Heb jij de glijbaan van meer dan 50 meter lang al eens geprobeerd? Die is echt cool. Na al deze sensatie en spanning wil jij het natuurlijk iets rustiger aan doen. Dat kan bij de waterpaddestoel of in de whirlpool. Wanneer je bent bijgekomen, ga je gewoon nog een keer van de glijbaan of nog een keer door de wildwaterbaan. Jouw verjaardagsfeestje in Friesland bij Swimfun is een feest vol waterpret en lekkernijen tussendoor. Reserveer hier je zwemfeestje!

Minimaal aantal deelnemers: 5 + 1 begeleider. Let op: ook voor begeleiders dien je een kaartje te kopen.

kinderfeestje
Januari deals

Klimfeestje

Wat is er nu leuker dan jouw verjaardag vieren op onze klimwand! Onder begeleiding van onze instructeurs ga jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Dat wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Tevens doen wij leuke spelletjes zodat dat klimmen nog leuker wordt. Het klimmen is vanaf minimaal zes deelnemers. Het klimfeest is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen, zoals klimgordel en zekeringsmateriaal, en onbeperkt limonade. De minimale leeftijd voor deelname is zeven jaar. Reserveer hier je klimfeestje!

Zeemeerminnenfeestje

Als een echte zeemeermin zwemmen tussen de palmbomen in een subtropisch zwembad? Onder begeleiding van een instructeur nemen wij jou 45 minuten mee in dit onderwateravontuur. Je leert echt zwemmen als een zeemeermin, wij verfijnen jouw techniek en het is natuurlijk gewoon superleuk om te doen! Het zeemeerminnenfeest is voor kinderen van alle leeftijden, minimaal zes deelnemers en maximaal acht die in het bezit zijn van het A&B diploma. Voor alle deelnemers is er een zeemeerminnenstaart beschikbaar. Zowel voor als na het zeemeerminnen zwemmen mogen alle deelnemers vrijzwemmen. Reserveer hier je Zeemeerminnenfeestje!

kinderfeestje

Beachvolleybal

Sporten, spelen en ravotten in het zand. Vier je verjaardag op ons beachvolleybalveld. Anderhalf uur volleyballen met onbeperkt ranja, dat wil jij toch ook? Na afloop kun je gezellig patat eten tussen de schildpadden. Het feestje is mogelijk vanaf vijf personen en minimaal één begeleider boven de 18 jaar als spelleider. Wat je ook kiest, je krijgt altijd onbeperkt ranja. Reserveer hier je beachfeestje!

Tarieven

Alle feesten zijn inclusief:
Cadeau voor de jarige
Patat met saus
Snack (frikandel, kroket of 4 kipnuggets)
Sara ijsje
Onbeperkt limonade

Sara Swimfun

Twee feestjes combineren, dat kan neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. Voor grote groepen zoals schoolreisje, uitjes of een jubileum hebben wij een speciale pagina gemaakt, arrangementen.

Voor alle informatie en vragen kun je contact met ons opnemen via 0513 – 417648 of via ons e-mailadres.

Voor de spelregels bij de kinderfeesten ga je naar de pagina huisregels.

Menu
Tickets
X