Trimzwemmen

Trimzwemmen 

Wanneer je snel wilt verbeteren met je zwemslagen en conditie dan is trimzwemmen ideaal. Het is een leuke en gezonde manier om aan je conditie te werken. In een groep, maar met persoonlijke begeleiding oefen je verschillende zwemslagen zoals borstcrawl en rugcrawl en train je diverse spiergroepen. De les vindt plaats in het 25-meterbad op vrijdagochtend en deze duurt 45 minuten. Op dit moment zijn er geen recreatieve zwemmers aanwezig en kun je in alle rust werken aan je slagen onder begeleiding van onze instructeur. Het is geschikt voor mensen die van het ‘pure’ zwemmen houden. Regelmatig zwemmen zorgt voor minder rugklachten, soepele spieren, een betere flexibiliteit maar het is ook goed voor het hart en de longen.

 

Januari deals

Wanneer kun je trimzwemmen?

Vrijdag 08.00 – 08.45 uur

Naast de lessen trimzwemmen heeft Swimfun ook elke dag momenten om te komen banen zwemmen.

Hoe werkt het?

Voor de lessen kun je een los kaartje kopen, of een doelgroepenpas aanschaffen waarmee je 10 x toegang hebt tot een les, welke je zelf kan inplannen. De introductieles is gratis wanneer je een abonnement neemt. Kom langs en ontdek!

Let op: als je na de proefles een 10 ritten kaart afneemt dan krijg je de proefles gratis! Oftewel 11 lessen voor de prijs van 10.

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X