groepsuitjes reserveren

Reserveer hier je Groepsuitje of Schoolreisje

Hier kun je je groepsuitje of schoolreisje reserveren. Vul je gegevens in, het aantal kinderen en volwassenen en natuurlijk de datum waarop jullie een dag vol pret willen reserveren.

Swim&Sportfun is uitermate geschikt voor een groepsuitje. Wij bieden daarom ook jouw groep, school of klas graag een aantrekkelijk arrangement! Je kan op deze pagina een zwemuitje reserveren maar wij hebben ook themafeesten die wij aanbieden in de vorm van een  verjaardagsfeest inclusief eten en drinken. Deze zijn ook voor groepen te reserveren, en kunt u vinden onder kinderfeesten. Het is hierbij naast zwemmen ook mogelijk om te Klimmen en te beachvolleyballen, bij ons in Joure kan het terecht voor een  onvergetelijke dag vol plezier.

Ook als je op zoek bent naar een last-minute schoolreisje of een uitwijklocatie bij slecht weer. Niets is namelijk zo vervelend om een hele groep teleur te stellen. Daarom doen wij ons uiterste best om er een fantastisch schoolreisje of groepsuitje van te maken in onze slechtweer accommodatie. Groepen groter dan 25 personen kunnen €1,- korting krijgen per bezoeker op de entreeprijs na het versturen van dit formulier.

Na het versturen van het formulier ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail. Mocht je deze bevestiging niet binnen enkele minuten ontvangen hebben, dan kan het zijn dat deze in de spam is gekomen. Heb je helemaal geen bevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wijzigt de datum of het kinderaantal? Geen paniek! Laat het ons even weten en wij zorgen ervoor dat je groepsuitje of schoolreisje er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

  Naam:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  Email adres:

  Gewenste datum:

  * Verplicht in te vullen minimaal twee werkdagen voor het bezoek.

  Tijd van aankomst:

  Extra informatie:

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Menu
  Tickets
  X