Slide

Slide
 

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret.
Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden; of je komt om rustig baantjes te trekken of om vrij te zwemmen en spelen, er is voor iedereen genoeg te doen. In 2019 heeft ons subtropische zwembad een complete renovatie ondergaan.

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret.
Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden; of je komt om rustig baantjes te trekken of om vrij te zwemmen en spelen, er is voor iedereen genoeg te doen. In 2019 heeft ons subtropische zwembad een complete renovatie ondergaan.

subtropisch zwembad swimfun
subtropisch zwembad swimfun

GOLFSLAGBAD

Dein mee op de golven in ons golfslagbad. Vandaar dat ieder half uur gaat de zoemer af gaat. Hierdoor voelt het net alsof je in de zee zwemt.

WILDWATERBAAN

Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan Wild River. Zo begin je op bijna 5 meter hoogte aan een indrukwekkend avontuur.

PEUTERBAD

Het peuterbad van ons zwemparadijs is dé attractie voor de allerkleinste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water met onder andere een waterspuitende speelbal en een glijbaantje.

WELLNESS

Naast de vele waterfaciliteiten hebben wij ook een groot aanbod op het gebied van wellness. Kortom kom heerlijk tot rust in het stoombad, het kruidenbad, de sauna of de zonnebank.

Ontdek onze attracties

Spectaculaire attracties voor jong en oud!
swimmingpool friesland

Facebook

4 days ago

𝗕𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗨𝗽𝗱𝗮𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗛𝗲𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘄𝗶𝗺𝗳𝘂𝗻We willen jullie graag op de hoogte brengen van een wijziging in onze heropeningsdatum. We stonden klaar om op zaterdag 30 september weer open te gaan na sluiting voor onderhoud en schoonmaak. Maar helaas zijn we tegen een paar onverwachte uitdagingen aangelopen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de opening van ons zwembad uit te stellen. Geen zorgen! We laten jullie niet te lang wachten. We hebben besloten om onze heropening te verplaatsen naar 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟳 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟯. We willen er absoluut zeker van zijn dat alle faciliteiten tiptop in orde zijn. Jullie kunnen nu alvast jullie tickets boeken! Laten we samen aftellen naar 7 oktober en weer genieten bij Swimfun! We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien. Tot snel!Spetterende groet,Team Swimfun ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹𝘀𝘂𝗶𝘁𝗷𝗲 | na al dat werk wat onze werknemers tot nu toe al hebben verricht tijdens de renovatie periode in ons zwembad was het tijd voor plezier! Gisteren zijn de medewerkers van het sportbedrijf op personeelsuitje geweest naar de bossen van Appelscha. Geen subtropische temperaturen helaas, maar dat mocht de pret niet drukken! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

𝗗𝗼𝗲𝗹𝗴𝗿𝗼𝗲𝗽𝗲𝗻 𝗻𝘂 𝗱𝗿𝗶𝗲 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝗱𝗿𝗼𝗴𝗲!Met een leeg zwembad kunnen ook onze doelgroepen 3 weken geen gebruik maken van ons zwembad. Maar daar hebben we wat op bedacht! Voor al onze doelgroepen hebben we een alternatieve planning bedacht. Voor de peuters van het baby-/peuterzwemmen hebben we nu peutergym, en de mensen van aquajoggen, trimzwemmen, aquagym, en banenzwemmen kunnen meedoen aan diverse activiteiten zoals powerwalken en indoor curling.Deze foto is van de groep powerwalking van vorige week. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

𝗥𝗲𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝘁𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗻𝗺𝗮𝗮𝗸 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝗴𝗮𝗻𝗴!Onze lifeguards, receptiemedewerkers en horeca personeel zijn druk met zowel renovatiewerkzaamheden als grondige schoonmaakwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat jullie straks kunnen genieten van een SwimFun die er spik en span uitziet. Het is een totaal ander soort werk dan hun reguliere taken, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet! 🛠️🧽 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

𝗕𝗼𝗱𝗲𝗺𝗽𝗷𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗴𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗦𝘄𝗶𝗺𝗳𝘂𝗻 🥐De renovatiewerkzaamheden zijn inmiddels gestart maar voordat de werklieden de zwembadvloer betraden was er nog tijd voor een heus bodemontbijt. Een unieke ervaring!We willen alle bezoekers bedanken voor de gezelligheid en hopelijk tot over 3 weken! 🌴 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Swimmingpool friesland

Vandaag sluiten we om 18:00

Hoe druk is het vandaag?

Plan je zwembadbezoek efficiënt en kom niet voor verrassingen te staan. Op sommige dagen is het nu eenmaal drukker dan andere dagen. We stellen onze bezoekers niet graag teleur.

subtropisch zwembad swimfun

Agenda

Klik op het evenement voor meer informatie en aanmelden!

Geen events momenteel


null
Bereikbaarheid75%
75%
Kindvriendelijk80%
80%
Fun-factor100%
100%
Menu
Swimfun 11 september t/m 6 oktober GESLOTEN!

Van maandag 11 september t/m vrijdag 6 oktober zal Swimfun gesloten zijn vanwege noodzakelijke onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden.
Gedurende deze periode zullen ook alle doelgroep- en zwemlessen die in Swimfun worden gegeven komen te vervallen. Voor de doelgroepen hebben we een alternatief programma gemaakt waar je GRATIS aan mee kunt doen. Voor vragen over dit programma kun je terecht bij je instructeur.

Bestel hieronder jouw tickets voor deze week!

Tickets
X