Zwemles kinderen

Zwemles Joure

Bij zwemles Joure heeft jouw kind de kans om – op een leuke manier– zijn/haar zwemdiploma te halen. Er is geen grotere pret dan waterpret. Wat is er immers leuker dan in het water te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de zwemlessen en het halen van het Ik ben Zwemveilig diploma bij zwemschool De Fryske Marren.

Ik ben Zwemveilig-methode

De zwemlessen van zwemschool De Fryske Marren worden gegeven volgens de Ik ben Zwemveilig-methode. Zwemlessen met de Zwemveilig-methode stelt je kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met water. Om elk kind voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, worden er bij de start van de zwembasis kleine groepen gevormd met 2 instructeurs. De lessen worden op een speelse manier gegeven met veel interactieve vormen.

Gratis zwemmen

Bij de eerste zwemles van uw kind ontvangen jullie een Swimfun zwemlespas. Kinderen die bij ons les zwemmen, mogen met deze zwemlespas zo vaak als ze willen gratis komen zwemmen. Op vertoon van hun pas krijgen zij, onder begeleiding van een betalende zwemmende volwassene, gratis toegang. Handig om lekker samen extra te oefenen voor het diplomazwemmen bij zwemles Joure.

Ouders

Tijdens het wachten kunnen de ouders plaatsnemen in ons restaurant met gratis wifi, of gebruik maken van onze faciliteiten zoals de zonnebank en de sauna (bij locatie Swimfun). Met enige regelmaat organiseren wij kijklessen waarbij je een deel van de les mag komen kijken. Daarnaast krijgen de ouders bij ons de mogelijkheid om periodiek aanwezig te zijn bij een kijkkwartier.

zwemles joure
Januari deals
Lestijden 
  Gymnasion Swimfun
Maandag Tussen 15:15 uur en 19:00 uur Tussen 15:15 uur en 16:45 uur
Dinsdag Tussen 14:30 uur en 19:00 uur Tussen 15:15 uur en 17:30 uur
Woensdag Tussen 15:15 uur en 19:00 uur  
Donderdag Tussen 14:30 uur en 19:00 uur Tussen 15:15 uur en 18:15 uur
Vrijdag Tussen 12:30 uur en 15:30 uur  
Zaterdag Tussen 08:15 uur en 12:45 uur  
Zwemles joure

Inschrijven zwemles Joure

Je kunt je kind hier inschrijven voor de zwemles Joure. Na het inschrijven nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven

De tarieven voor zwemles zijn op aanvraag.

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X