Zwemles kinderen

Zwemles Joure

Bij zwemles Joure heeft jouw kind de kans om – op een leuke manier– zijn/haar zwemdiploma te halen. Er is geen grotere pret dan waterpret. Wat is er immers leuker dan in het water te spelen met vriendjes en vriendinnetjes? In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. In Swimfun kan dat al vanaf 4 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de zwemlessen en het halen van het Ik ben Zwemveilig diploma in Swimfun.

Ik ben Zwemveilig-methode

De zwemlessen in Swimfun worden gegeven volgens de Ik ben Zwemveilig-methode. Zwemlessen met de Zwemveilig-methode stelt je kind eerder in de gelegenheid om op een veilige manier kennis te maken met water. Om elk kind voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, worden er bij de start van de zwembasis kleine groepen gevormd van maximaal 10 kinderen en 2 instructeurs. De lessen worden op een speelse manier gegeven met veel interactieve vormen.

Ouders

Tijdens het wachten kunnen de ouders plaatsnemen in ons restaurant met gratis wifi, of gebruik maken van onze faciliteiten zoals de zonnebank en de sauna. Met enige regelmaat organiseren wij kijklessen waarbij je de hele les mag komen kijken. Daarnaast krijgen de ouders bij ons de mogelijkheid om de laatste vijf minuten van elke les de vorderingen te komen bekijken en in gesprek te gaan met de zweminstructeur.

Gratis zwemmen

Zodra je kind zich opgeeft voor de Ik ben Zwemveilig lessen, ontvangt hij of zij een Swimfun zwemlespas. Kinderen die bij ons les zwemmen, mogen met deze zwemlespas zo vaak als ze willen gratis komen zwemmen. Op vertoon van hun pas krijgen zij, onder begeleiding van een (betalende) volwassene, gratis toegang. Handig om lekker samen extra te oefenen voor het diplomazwemmen bij zwemles Joure.

swimfun
zwemles joure
Januari deals
Maandag    Tussen 15:00 uur en 19:00 uur
Dinsdag      Tussen 15:00 uur en 19:00 uur
Woensdag  Tussen 15:15 uur en 19:00 uur
Donderdag Tussen 15:00 uur en 19:00 uur
Vrijdag        Tussen 13:15 uur en 15:30 uur
Zaterdag     Tussen 08:15 uur en 13:30 uur
Zwemles joure
zwemles joure

Inschrijven zwemles Joure

Je kunt je kind hier inschrijven voor de zwemles Joure. Dit kan ook bij de receptie van Swimfun via een inschrijfformulier. Na het inschrijven nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven

De tarieven voor zwemles zijn op aanvraag.

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X