De Fryske Marren

Sportbedrijf de Fryske Marren
Sportbedrijf De Fryske Marren is sinds 22 juli 2019 een verzelfstandigde maatschappelijke organisatie, waarbij Gemeente De Fryske Marren de enige aandeelhouder is. Het sportbedrijf is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van Sportief Knooppunt Joure, beter bekend als Swimfun & Sportfun in Joure. De gemeente is eigenaar van de accommodatie. Er waren op 1 december 2019 59 medewerkers werkzaam bij het sportbedrijf. Het bestuur van de vennootschap  wordt gevormd door de directie, bestaande uit de directeur. Het toezicht van het sportbedrijf ligt bij de raad van commissarissen en de algemene vergadering van aandeelhouders.

Directie
Directeur-Bestuurder van Sportbedrijf De Fryske Marren is vanaf 1 december 2019 mevrouw Dietha N. Paauw. De directeur bestuurt en vertegenwoordigt de vennootschap.

De Fryske Marren

Samen met je vrienden een sportief avondje plannen, een sportdag organiseren of een sportief bedrijfsuitje beleven met collega’s? Bijna alles is mogelijk in sporthal Sportfun. Daarnaast beschikt de sporthal ook over een vergaderruimte voor bijvoorbeeld een ALV. Contact opnemen voor specifieke evenementen kan hier.

Menu
X