Kom gruwelen in Joure bij Spookhuis: The Horror Experience

Op 22, 23 en 24 oktober is er een spookhuis in Sportfun. Tijdens dit exclusieve Halloween-event zoek je een uitweg langs alle enge figuren en griezelige kamers. Onze 40 ervaren scare-actors zijn dit jaar éxtra uitgedost en jagen je de stuipen op het lijf. De crew heeft ervaring bij onder andere grote attractieparken.

Kapitein Willem van het schip De Vliegende Hollander neemt je mee in een tijdreis langs zijn gruwelijke verleden. Je komt zijn vervloekte bemanning tegen zoals De Witte Wiefen, Queen Mary, The Undead Army en nog meer angstaanjagende figuren.

Spookhuis Horror Experience is toegankelijk voor kinderen vanaf 14 jaar. Onder de 14 jaar mag je onder begeleiding deelnemen. De gehele tocht is speciaal toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Kindermiddag
Ook aan de jongere kinderen is er gedacht met een speciale kindermiddag op zaterdag! Met een gematigde versie van de het spookhuis kunnen jongere kinderen op zaterdagmiddag het “doolhof” betreden. Spokenjacht is een speurtocht, maar in plaats van op zoek te gaan naar posten moeten de kinderen in het spookhuis op zoek gaan naar spoken. Van de spoken moeten de kinderen een stempel weten te bemachtigen.

De momenten zijn:

  • Vrijdag tussen 17:00 uur en 23:00 uur 14+
  • Zaterdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur [KINDERMIDDAG Spokenjacht] alle leeftijden
  • Zaterdag tussen 17:00 uur en 23:00 uur 14+
  • Zondag tussen 14:00 uur en 21:00 uur 14+

NB: Er zijn verschillende lichteffecten, wat het allicht onverstandig maakt om deel te nemen aan de Horror Experience wanneer je last hebt van epilepsie. Zwangere vrouwen kunnen deelnemen op eigen risico.

Durf jíj het aan? Reserveer je ticket via https://tickets.swimfun.nl

 

Corona-maatregelen

Je zult niet worden aangeraakt door onze scare-actors.

Bezoekers worden gefaseerd toegelaten en dienen een tijdsblok te reserveren via https://tickets.swimfun.nl

Heb jij of iemand in je huishouden ziekteklachten? Blijf dan thuis.

De looproute is eenrichtingsverkeer met een aparte ingang en uitgang.

Voor toegang tot het spookhuis heb je een geldig corona toegangsbewijs nodig.

Menu
Tickets
X