Lost in the darkness. Weet jij te ontsnappen?

Op 21, 22 en 23 oktober is er een spook escape room in Sportfun. Tijdens dit exclusieve Halloween-event zoek je een uitweg langs alle enge figuren en griezelige kamers. Onze 80 ervaren scare-actors zijn dit jaar éxtra uitgedost en jagen je de stuipen op het lijf. De crew heeft ervaring bij onder andere grote attractieparken.

“Lost in the Darkness” is een reis naar de wereld van onder andere de gestoorde duisternis bewoner Mr. Hodge.

In de periode van 1920 tot 1950 veranderde Mr. Hodge zijn boerderij in een toevluchtsoord voor Evil Gypsy’s, Occultisten en andere gestoorde duistere individuen. Mr. Hodge was in staat om de autoriteiten op afstand te houden, terwijl hij zijn gestoorde gasten onderdak bood. Sommige van deze personen waren reizende circus medewerkers, met hun bekende kwaadaardige freaks, beoefenaars van zwarte magie, en zelfs mensen die rare experimenten uitvoerden. Lang voordat Mr. Hodge aankwam was “Lost in the Darkness” een thuisbasis van een veel ouder kwaad. Veel Pioniers in de regio vertelden over een ras van mensachtige wezens die in de bossen leefden. Ook zouden er veel mensen zijn geweest die in het gebied spoorloos zijn verdwenen. Zo ook de bemanning van The Flying Dutchman.

Onderweg naar een nieuwe dimensie komt Kapitein Van der Decken en zijn bemanning terecht in de donkere bossen van de duisternis. Waar ze te maken krijgen met iets wat nog slechter is dan Kapitein Van der Decken. Hij is zijn bemanning uit het oog verloren. Al snel komt Kapitein Van der Decken erachter dat het zoeken naar een uitweg weinig zin heeft. Hij komt tot de ontdekking dat de bewoners van de duisternis niet zo houden van vreemdelingen.

Alleen de meest geharde ontdekkingsreizigers zullen deze duisternis van The Horror Experience betreden en deze duistere wereld proberen te overleven.

Vanaf vrijdag 21 oktober 2022 t/m Zondag 23 oktober 2022 zullen de meest gedurfde ontdekkingsreizigers onderdeel worden van “Lost in the Darkness” in het Sportbedrijf “De Fryske Marren”.

Een experiment in de donkere duistere bossen van The Horror Experience.

Bezoekers worden ontdekkingsreizigers van het unieke maar wel bijzonder duistere scare theater.

Een beleving tussen de donkere zielen van de Duisternis.

Is er een uitweg?

Om de verdwenen bemanning van “The Flying Dutchman” te vinden en te bevrijden, is er een Bosbewaarster die de ontdekkingsreizigers binnenlaat. Zij en haar bewaarders van de duisternis hebben de sleutels van de uitweg. Alleen zij weten hoe je deze duisternis kan overleven. Het is niemand meer gelukt om de duisternis zomaar te verlaten. Is het de Bewaarster en haar Sleutelbewaarders gelukt om al die jaren de duisternis te bedwingen. Of zijn ze zelf onderdeel geworden van een occult? Niemand weet het. De meest harde en gedurfde bezoekers van dit interactieve theater zullen er achter komen, dat is een feit.

Maak zo min mogelijk geluid, ga op zoek naar de juiste sleutel, kijk de meeste duistere zielen niet te lang aan. Misschien maak je dan kans om “Lost in the Darkness” te overleven en de bemanning te bevrijden.

 

Voor wie is the horror experience escape room geschikt?
Er is geen vanaf leeftijd maar wij raden vanaf 14 jaar aan.
Daaronder is de kindermiddag geschikt.

Menu
Tickets
X