Dagje uit in Friesland

Dagje uit in Friesland

Dagje uit in Friesland. Je wil een leuk en toch goedkoop dagje uit in Friesland vandaag; even onthaasten en ontspannen, maar aan de andere kant toch lekker actief bezig zijn met de kinderen.

Zonnebank Swimfun

Een ontspannen dagje uit in Friesland

Je wil een leuk en toch goedkoop dagje uit in Friesland vandaag; even onthaasten en ontspannen, maar aan de andere kant toch lekker actief bezig zijn. Waar jij aan toe bent is een dagje bij subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Wij bieden alles wat je nodig hebt. Van een wildwateravontuur, stroomversnelling en golfslagbad voor de nodige waterpret, tot een warme sauna en comfortabele zonnebank om heerlijk te ontspannen.

Ook voor één van de leukste kinderuitjes in Friesland ben je bij Subtropisch Zwembad Swimfun in Joure aan het juiste adres. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen op een terrasje. Omdat Swimfun plezier voor iedereen biedt, is een dagje in ons zwemparadijs tevens geschikt voor een uitstapje in Friesland met familie als familiedag.

Heerlijk dagje uit in Friesland; Subtropisch Zwembad Swimfun

Zeer geschikt als uitje in Friesland op een zondagmiddag of in de herfst- en kerstvakantie. Je kan ook gewoon bij ons je dagje uit in Friesland besteden als het slecht weer is, want ons subtropisch zwembad is overdekt en dus lekker binnen. Denk bijvoorbeeld eens aan de bijna 60 meter lange glijbaan, maar ook aan het buitenbad, de stroomversnelling en het koudwaterbad.

Er is ook gelegenheid om even bij te komen van al het zwemgeweld in de whirlpool, de massagebank of één van onze andere wellness faciliteiten. Het wordt hoe dan ook een spetterend dagje uit voor iedereen. Kom genieten van de warmte met je vriendjes of je familie. Een compleet dagje weg in Friesland voor iedereen.

sauna joure
Januari deals
 • Heerlijk dagje uit in Friesland; Subtropisch Zwembad Swimfun
 • Dagje uit in Friesland
 • Het gezelligste familie uitje in Friesland

Dankzij onze uiteenlopende attracties biedt Swimfun plezier voor de allerjongsten onder ons, maar ook ouders en ouderen worden weer even kind tijdens een dagje uit in ons subtropisch zwembad. Swimfun is het gezelligste familie uitje in Friesland. Je vindt bij ons tal van baden en attracties voor jong en ouder. Kinderen zullen zich dan ook de hele dag prima vermaken. Een paar voorbeelden van wat wij zoal te bieden hebben;

Het gezelligste familie uitje in Friesland, voor het hele gezin. Bij Swimfun raakt niemand uitgespeeld.

 • Wildwaterbaan
 • Sauna
 • Glijbanen
 • Zonnebanken
 • Stroomversnelling
 • Kruidenbad & Turks stoombad
 • Binnen- en Buitenbad
 • Peuter/kleuterbad met glijbaan
 • Koudwaterbad
 • Horeca
Zonnebank Swimfun

Bij Swimfun raak je niet uitgespeeld

Met een wildwaterbaan, een golfslagbad en twee fantastische glijbanen (waarvan één interactief) raak je niet uitgespeeld. De wildwaterbaan neemt je mee door de jungle, maar wees niet bang, je komt uiteindelijk weer veilig terug in het zwembad. Daar kun je weer genieten van het golfslagbad; de golven komen lekker hoog; ook de allerkleinsten vinden dit fantastisch. En dan natuurlijk de glijbanen; we presenteren met trots de Magic Oval, een waterglijbaan van 55 meter lang die je alleen of met meerdere personen kunt trotseren! Tevens kun je hier op een zwemband doorheen glijden. Ook de tweede glijbaan, de Tube Slide, is een belevenis; onder een prachtige sterrenhemel zoef je naar beneden. En dat niet alleen, sinds kort is deze glijbaan interactief en wordt er bij uitkomst van de glijbaan een foto van je gemaakt die je direct naar jezelf kunt mailen. Zet jij de snelste tijd? Kom het bij ons uitproberen!

Eten & drinken

Een dagje uit in Friesland is natuurlijk niet compleet zonder te genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant Snackfun. Van koffie en broodjes tot ijsjes, je geniet ervan op onze terrassen, zowel binnen als buiten. Haal een vers belegd broodje of een verfrissend drankje. Je kan ook terecht voor een wat uitgebreider menu.

Wellness faciliteiten

Als je even een pauze wilt van het zwemmen en het water bieden wij ook de faciliteiten waar je heerlijk tot rust komt. Zie je jezelf al zitten in de infraroodsauna, het Turkse stooombad of kruidenbad of heerlijk even met de ogen dicht onder de zonnebank? Het kan allemaal. Dus wanneer je even genoeg hebt van alle actie, hebben we een aantal heerlijke plekken om volledig tot rust te komen.

sauna joure
sauna joure

Voor een dagje uit in Friesland kom je naar Swimfun in Joure

Zwemparadijs Swimfun is zeven dagen in de week geopend. Bekijk gerust onze openingstijden en de tarieven van onze subtropisch zwembad in Joure, Friesland. Wanneer zien we jou bij ons langskomen voor het allerleukste dagje uit in Friesland? Hopelijk zien we je snel!

Sara Swimfun
Menu
Tickets
X