Avondvierdaagse opgave organisaties

Avondvierdaagse organisaties, geef je op!

Deelnemers Avondvierdaagse in Fryslân krijgen gratis kaartje Swimfun

Joure – Swimfun stelt voor iedereen die meeloopt met de Avondvierdaagse in Fryslân een gratis zwemkaartje beschikbaar. Met deze actie wil Swimfun iedereen aanmoedigen om mee te lopen met de Avondvierdaagse, omdat sporten en bewegen ontzettend belangrijk zijn voor een vitale ‘Mienskip’. Aan alle organisaties dan ook de oproep om zich aan te melden voor de gratis zwemkaartjes.

“Sporten en zeker zwemmen dragen bij aan een gezonde generatie kinderen. Als zwembad leveren wij graag een bijdrage aan een sportief en vitaal Fryslân,” aldus Tjebbe van der Meer van Sportbedrijf DFM. Voor alle deelnemers wordt dan ook één gratis zwembadkaartje beschikbaar gesteld. Alle organisaties van de Avondvierdaagse in Fryslân worden opgeroepen om zich hiervoor aan te melden via de website van het zwembad voor 30 maart. Op deze manier kunnen de deelnemers niet alleen een speldje verdienen bij het volbrengen van de Avondvierdaagse, maar ook een gratis bezoek aan het zwembad.

Swimfun is met ongeveer 250.000 recreatieve bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Swimfun maakt onderdeel uit van het sportbedrijf van de gemeente De Fryske Marren.

Wil jij gratis Swimfun kaartjes voor jouw avondvierdaagse? Geef je dan hieronder op als organisatie!

De mogelijkheid tot opgeven is gesloten.

Menu
Tickets
X