Attracties

Allemaal leuke attracties bij Swimfun Joure

Voor attracties in Friesland ben je bij Swimfun aan het juiste adres. Kom recreatief of sportief zwemmen in Swimfun te Joure. Voor jong én oud is er van alles te beleven in dit fantastische complex. Zo hebben we onder andere een spannende wildwaterbaan, glibberige glijbanen en een golfslagbad. Verder is er een supersnelle waterkreek, een verkoelende koud waterput en heerlijke bubbels in de whirlpool. Wil je meer weten over onze attracties? Check dan hier ons YouTube kanaal.

attracties friesland

Wildwaterbaan met buitenbad

Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan Wild River. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Het buitenbad van 150 m2 is het startpunt van de spectaculaire afdaling van de wildwaterbaan. Daarnaast is het een prima plek om even een frisse neus te halen als je een tijdje in het subtropische deel hebt gezwommen. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Durf jij het aan? Het hele jaar door kun je bij ons buiten zwemmen.

Magic Oval

De Magic Oval is een 55 meter lange glijbaan waar je als een echte waaghals vanaf kan roetsjen. Met, of zonder band maak jij de blits. Race jij je vrienden eruit?

Tube Slide

Kies tussen 4 verschillende thema’s via het touchscreen en geniet 33 meter lang van te gekke tunes en lichteffecten. Wil je een spel doen en de highscore van de dag verbreken? Raak dan zoveel mogelijk lichtgevende touchpads aan tijdens het glijden.

Om na je glijbaan rit je score en foto te delen op social media vul je je e-mailadres in op het touchscreen na de glijbaan.

Bubbelbad

Kom bij met heerlijke bubbels in de whirlpool. Een bubbelbad nemen is zo’n relaxmoment waar je niet elke dag gebruik van kunt maken.

Attracties Friesland

25 meterbad en golfslagbad

Wat is een zwemparadijs zonder een zinderend golfslagbad? Dein op de golven alsof je in de zee zwemt. Iedere 30 minuten gaat de zoemer om je te laten weten dat de golven er weer aan komen! Het 25 meterbad is ook toegankelijk voor mensen die graag een duik nemen, of graag een baantje trekken. Lees verder voor meer attracties Friesland.

Januari deals

Wildwaterkreek

Je kunt niet anders dan je laten meevoeren in onze stroomversnelling. In de supersnelle waterkreek draai je rondjes met je vrienden.

Peuterbad

Het peuterbad van ons zwemparadijs is dé attractie voor de allerkleinste bezoekers. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken in het warme water met een waterspuitende speelbal en een glijbaantje. Het recreatiebad hebben wij zo aangelegd dat het een strand vorm heeft zodat de peuters hier makkelijk kunnen spelen. Rondom het peuterbad staan tal van kinderboxen en kinderstoelen om even uit te rusten.

Terras en zonneweide

Tijdens mooie dagen kun je heerlijk van de zon genieten op ons zonneterras of een plekje zoeken op onze grote ligweide om bij te kleuren. Met al deze voorzieningen in en rondom ons zwemparadijs, maak je er een spetterende en ontspannen dag van.

Wanneer kom jij voor een dagje naar Swimfun?

Menu
Tickets
X