Naturistenzwemmen

In het najaar faciliteren wij een aantal avonden naturistenzwemmen in ons bad. Het binnenbad,  inclusief glijbanen, horeca en wildwaterbaan, zijn geopend voor bezoekers die graag naakt zwemmen. Alleen banen zwemmen kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om een ticket te kopen aan de kassa vanaf 19:00 uur of al eerder online.  Het is voor jong en oud mogelijk om te komen naturistenzwemmen. De wildwaterbaan zal tot 20:00 open zijn en het zwembad tot 20:30. Wij raden aan om vooraf een ticket te reserveren zo ben je zeker van een plaats.

Naturistenzwemmen is op de volgende data:

7 november
9 januari
6 maart

Januari deals

Faciliteiten naturistenzwemmen

Tijdens het naturistenzwemmen bij Swimfun is er voor iedereen wel wat wils. De kinderen kunnen roetsjen van onze wildwaterbaan Wild River en van de bandenglijbaan Magic Oval. Ouders kunnen even heerlijk ontspannen in het bubbelbad, de kruidenbaden, of de Turkse stoomsauna.

Handig om te weten

Bij Swimfun kun je gebruik maken van een kluisje voor €0,50. Deze krijg je bij openen van het kluisje weer terug. De horeca is de hele avond geopend en kent een breed menu met voor iedereen wel iets lekkers. Allergieën? Loop gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Menu
Tickets
X