Aquavaria

Aquavaria

Bij aquavaria worden allerlei aquasporten gecombineerd binnen één sportieve, afwisselende les. Je gaat zowel in het diepe als ondiepe water aan de slag met verschillende spierversterkende oefeningen. Zo werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Kortom, een ideale activiteit voor mensen die hun conditie of figuur willen verbeteren en graag variatie willen in de manier waarop.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei hulpmaterialen, zoals dumbells, flexibeams en nog veel meer. De lessen vinden in zowel het diepe en ondiepe water plaats. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking en de begeleiding van onze instructeur biedt een extra stimulans om nét dat stapje extra te doen. Aquavaria wordt gegeven op maandag- en donderdagochtend van 10:00 uur tot 10:45 uur en op donderdagavond van 20:30 uur tot 21:15 uur.

 

Op zoek naar meer uitdaging?

Op woensdagavond en donderdagavond zijn er speciale lessen Aquavaria BBB, met de focus op het trainen van de borst-, billen- en buikspieren.

Januari deals

Lestijden

Maandag 10.00 – 10.45 uur
Woensdag 20.30 – 21.15 uur
Donderdag 10.00 – 10.45 uur
Donderdag 20.30 – 21.15 uur

Introductieles

Lijkt het je leuk om een les aquavaria te volgen? Dat kan. Je kunt je eerst aanmelden voor een introductieles.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.

Menu
Tickets
X