Aquavaria BBB

Aquavaria BBB

Bij aquavaria BBB worden allerlei aquasporten gecombineerd binnen één sportieve, afwisselende les met een focus op de borst-, bil- en buikspieren. Je gaat zowel in het diepe als ondiepe water aan de slag met verschillende spierversterkende oefeningen. Zo werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Kortom, een ideale activiteit voor mensen die hun conditie of figuur willen verbeteren en graag variatie willen in de manier waarop.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei hulpmaterialen, zoals dumbells, flexibeams en nog veel meer. De lessen vinden in zowel het diepe en ondiepe water plaats. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking en de begeleiding van onze instructeur biedt een extra stimulans om nét dat stapje extra te doen. Aquavaria BBB wordt gegeven op woensdag- en donderdagavond van 19:45 uur tot 20:30 uur. Uiteraard kies je zelf op welk moment je mee wilt doen aan de les.

De eerste 15 minuten van de les vinden plaats op de kant. Het is handig om voor het kantgedeelte een broekje over je zwemkleding aan te trekken en schone sportschoenen.

Januari deals

Lestijden

Donderdag 19.30 – 20.15 uur

Introductieles

Lijkt het je leuk om een les aquavaria BBB te volgen? Dat kan. Kom langs en ontdek!

Tarieven

Kijk hier voor de actuele tarieven.

Menu
Tickets
X